Expertise

Uw project van A tot Z gerealiseerd door Prins Group

Het Group in onze naam staat er niet voor niets: we bundelen al de expertise en de vaardigheden die maar komen kijken bij de realisatie van glastuinbouwprojecten.
Waar ook ter wereld is die inzetbaarheid verzekerd. Als internationaal ervaren kassenbouwer kennen wij de condities in elk land. En als flexibele partner om mee samen te werken bieden we u de optimale constructie om uw project van de grond te krijgen.

Alleen bouwtekeningen?

Ziet u Prins Group vooral als betrouwbare partner om uw project tot en met de fase van engineering voor te bereiden? Dan heeft u de mogelijkheid om aan de hand van perfecte bouwtekeningen zelf de realisatie ter hand te nemen.

Een supervisor?

Stap twee is het door u in eigen beheer uitvoeren van het project, onder supervisie van Prins Group. In dat geval kunt u altijd terugvallen op een ervaren specialist, bekend met alle ins en outs van de kassenbouw. Planningen en verantwoordelijkheden kunt u delegeren. U heeft nog maar één aanspreekpunt.

Of alles laten regelen?

Of wilt u helemaal geen omkijken meer naar de uitvoering? Met eigen bouwploegen zijn we in staat overal ter wereld projecten te realiseren. Uw project wordt perfect gecoördineerd en gedegen georganiseerd. Over de integratie van kas en installaties is geen twijfel meer mogelijk. Planningen staan vast. Voor de professionals van Prins Group is het dagelijks werk. Voor u is die manier van werken een hele zorg minder.