Onderhoud en reparatie

Houd uw kas in topconditie met professioneel onderhoud en reparatie

Uw kas heeft te maken met weersinvloeden. Technische installaties bevatten bewegende delen. Een paar uur - of erger nog, een dag - oponthoud kan geen tuinbouwbedrijf zich meer veroorloven. Daarom begint maximale zekerheid over de continuïteit op de zaak met goed onderhoud. Prins Group is ook dé partner om uw kas en de bijbehorende installaties in de beste conditie te houden. En daarmee de levensduur ervan te verlengen.

Efficiency in onderhoud

Met efficiënte onderhoudstechnieken kunnen we elk aspect de aandacht geven die het verdient. Ook als u zelf technische specialisten heeft die het onderhoud op zich kunnen nemen, zijn we u van dienst met praktische adviezen.

Adequate inzet bij storing

Heeft u toch een keer een storing? Of is reparatie aan de orde? We staan voor u klaar. Waar ook ter wereld. Dankzij de moderne communicatiemiddelen is bij veel storingen remote control al een afdoende oplossing. En anders stapt één van onze specialisten nú in de auto of in het vliegtuig. In andere landen staan weer dealers en agenten klaar om u adequaat van dienst te zijn. En telefonisch zijn we in staat uw eigen technische medewerkers op weg te helpen.