Wereldwijde kennisoverdracht

Prins Group maakt de wereld slimmer met Hollandse Expertise

Geen land ter wereld heeft zoveel tuinbouwexpertise als Nederland. Die kennis kunnen we heel goed gebruiken om onder andere het mondiale voedselprobleem te helpen oplossen. Dat is een van de gedachtes achter Prins Group.
Binnen Prins Group werken prominente Nederlandse tuinbouwtoeleveranciers nauw samen. Het idee: medewerkers van tuinbouwbedrijven wereldwijd opleiden en trainen om meer uit hun bedrijf te halen!

Prins Group’s missie: we willen een actieve rol spelen in de overdracht van kennis en vaardigheden. Investeerders en overheden in andere tuinbouwlanden hebben via Prins Group toegang tot actuele knowhow met toegevoegde waarde voor het kweken van groenten, bloemen en planten.

Prins Group kent een praktische, realistische aanpak. Niet altijd is er elders in de wereld de beschikking over de hoogstaande tuinbouwtechnologie die in Nederland gangbaar is. Daarom gaan we altijd uit van de apparatuur en de middelen ter plaatse. Medewerkers van tuinbouwbedrijven leren we om beter om te gaan met die systemen en technieken. Op deze wijze helpen we hen om meer rendement te halen uit hun productie en de kwaliteit en de logistiek op de bedrijven te verbeteren. Het is mogelijk dat wij uw project voorzien van het juiste management, zodat we er samen voor zorgen dat het gerealiseerde project kwalitatief en financieel een succes wordt. Kortom dat het project een verantwoorde investering is.