Monteur

Als monteur werk je in teamverband en ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van de montage van kasconstructies, luchtmechaniek, scherminginstallaties en andere producten van Prins Group.

Service- en Onderhoudsmonteur

Als (aankomend) service- en onderhoudsmonteur ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig verhelpen van storingen en het verrichten van onderhoud aan schermingsinstallaties, luchtmechaniek en andere producten van Prins Group. Daarnaast ben je ook inzetbaar voor de montage van deze systemen.

Wat wij van je verwachten

Je werkinstelling is flexibel en enthousiast. Je hebt technische kennis en ervaring op het gebied van scherming en luchtmechaniek. Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift. Je hebt geen hoogtevrees. Je bent bereid om regelmatig over te werken, indien nodig in de kost en/of het buitenland. Je kunt zelfstandig werken. Je bent in het bezit van rijbewijs B. Je bent in het bezit van VCA, of je bent bereid om deze bij ons te halen.

Wat wij je bieden

Een zeer afwisselende werkweek in een prettige werkomgeving, modern materieel voor maximale arbeidsveiligheid, een passend salaris en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.

Interesse in deze baan? Neem dan direct contact op met Ronald Barten via 0174 526880 of stuur een e-mail naar r.barten@prinsgroup.com of een brief naar Prins Group t.a.v. Ronald Barten, Postbus 7, 2675 ZG Honselerdijk.