Zaterdag 11 oktober neemt Prins Group deel aan het WK KassieBouwen

24 professionele teams strijden op zaterdag 11 oktober tegen elkaar om de felbegeerde Van der Ende WK KassieBouwen wisselbokaal. Ieder team moet zo snel mogelijk een op maat gemaakte kas, op juiste wijze bouwen. Ook dit jaar zijn de regels en de wijze van bouwen wederom zorgvuldig onder de loep genomen en waar nodig, verscherpt en aangepast. De resultaten worden beoordeeld door een vakkundige jury. De winnaars van de eerste ronden gaan door naar de kwart en halve finales in de middag. De uiteindelijke finale wordt gespeeld rondom 18.00 uur.

Dit jaar wordt Prins Group vertegenwoordigd met 2 teams. Het eerste team bestaat uit Rob Schulte en Marco Christoffels. En het tweede team is een vrouwelijk team met Adrienne den Haan en Jolanta Feliks.

Iedereen is van harte welkom om de teams aan te moedigen. Het evenement start om 13.30 uur en wordt gehouden in Kwintsheul in het oude pand van Adr. Van der Voort, Bovendijk 41 in Kwintsheul.

Opbrengst
De opbrengst van het Van der Ende WK KassieBouwen 2014 wordt door Stichting de Zaaier gebruikt voor het verstrekken van microkredieten in Congo. Daarmee kunnen agrarische coöperaties opgericht worden in het werkgebied van De Zaaier en kan de Congolese bevolking bijvoorbeeld een varken, kippen of zaad kopen met geleend geld, dat zij later terugbetalen door de verkoop van de producten.