Prins Group trots op samenwerking

Prins Group is sinds week 14, van dit jaar, gestart met de realisatie van een tuinbouwkas en bedrijfsruimte. Dit is het derde project die vol trots voor Meijer Roses, uit Pijnacker, wordt uitgevoerd.

Op dit moment bouwt Prins Group aan een tuinbouwproject voor Meijer Roses. Het bijzondere aan deze kas is dat het project in samenwerking met Meijer Roses is ontworpen. De gehele kas en bedrijfsruimte zijn afgestemd op hun eisen en wensen, kortom een project op maat! Het tuinbouwproject is voorzien van doorlopend lucht, insectengaas en scherminstallaties.
Stolze verzorgt diverse installaties voor dit project en Eekhout bouw realiseert de betonwerken. Stolze, Eekhout bouw en Prins Group zijn goede bekenden vanwege verschillende samenwerkingen in vele complete tuinbouw projecten.

“Door jarenlange samenwerking groeit het vertrouwen in elkaar. Het resultaat van dit vertrouwen is terug te zien in de bouw van het derde project door Prins Group bij ons,” aldus Meijer Roses. Door verschillende aanpassingen aan de kas wordt de ontwikkeling van het product gestimuleerd. Meijer Roses streeft naar de hoogste kwaliteit rozen.

Prins Group heeft in 2005 zijn eerste project voor Meijer Roses gebouwd. Op dit moment wordt hard aan de realisatie van het derde project gewerkt. Geert van Veen, Prins Group: “Wij zijn er zeer trots op om al voor de derde keer een project voor kwaliteitskweker Meijer Roses te bouwen. We blijven gezamenlijk ‘bouwen’ aan de toekomst’.”