- Unieke ‘thuiswedstrijd’ bij Handelskwekerij Gebr. Grootscholten

Onlangs heeft Prins Group een mooi kasproject opgeleverd bij Handelskwekerij Gebr. Grootscholten in Kwintsheul. De realisatie heeft plaatsgevonden op steenworpafstand van het bedrijf Prins Group. Deze bijna 75 jarige familiekwekerij wordt gerund door de broers John en Mark Grootscholten. Sinds januari 2017 is Remy van der Knaap dit directieteam komen versterken.
Het assortiment van Handelskwekerij Gebr. Grootscholten bestaat voornamelijk uit perkgoed en tuinplanten. Met name in het voorjaar is de vraag naar een breder en groter assortiment hoog. Hierdoor was het voor Gebr. Grootscholten noodzakelijk om het bedrijf te laten groeien en de eigen productie te vergroten, aldus John Grootscholten. Als reactie hierop, is de keuze gemaakt voor de onlangs gerealiseerde nieuwbouw. Nadat de broers bij meerdere projecten van Prins Group op bezoek zijn geweest, is gebleken dat Prins Group een zeer degelijke kassenbouwer met hoge kwaliteit kassen is. Van anderen hebben zij vernomen dat de samenwerking met Prins Group als zeer prettig werd ervaren. Mede door dit alles en de persoonlijke aanpak, was de keuze voor Prins Group snel gemaakt.

‘De nieuwbouw is heel goed en volgens planning verlopen. Er waren weinig tot geen tegenslagen. De Prins Group (montage/bouw/beglazers)teams zijn hele fijne en unieke hardwerkende mensen. Zelfs tijdens de hele heten dagen, afgelopen zomer, werd er nooit geklaagd. Het gehele team heeft mij kunnen ontzorgen. Ik kijk met een fijn gevoel terug op de gehele periode, maar ben nu ook blij dat de nieuwbouw in gebruik kan worden genomen’, zo meldt John.
Bijzonder aan de nieuwbouw is dat deze aan de overkant van het andere bedrijf staat en op loop afstand van John’s huis is. De nieuwbouw is met onder andere water, elektra en verwarming aangesloten op het bestaande bedrijf. Daarom wordt de nieuwbouw meer gezien als een extra afdeling, dan als een nieuw bedrijf. Daardoor zal alle productie heel efficiënt gaan werken. Dit alles bij elkaar wordt echt genieten komend voorjaar’.

Gebr. Grootscholten hoopt door de uitbreiding de (vaste) klantengroep nog beter te kunnen bedienen, onder andere door hen een groter aanbod aan te bieden. John: ‘Het was een zeer prettige samenwerking met Prins Group, ik ben zeer tevreden over het afgeleverde werk van Prins Group en heb hen ook zeker aangeraden bij andere (collega) kwekers’.