- Prins Group bouwt high-tech turn-key kasproject in de VS

In samenwerking met partner Prins USA bouwt Prins Group een high-tech turn-key kasproject in de VS. Dit project van circa 6.000 m² is bijna afgerond en staat in een zeer warm gebied met extreem hoge luchtvochtigheid. Wat een grote uitdaging is geweest tijdens de ontwerp en bouwfase.

Het turn-key kasproject is geheel aangepast naar de wensen van de klant en geschikt gemaakt voor de teelt. Het project bestaat uit verschillende afdelingen welke zijn uitgerust met betonvloeren, vloerverwarming, tafelsystemen, koel- en ontvochtigingsinstallaties, diffuus glas, dubbel scherm, rol scherm in de gevels en insectengaas. Met al deze installaties was het kasproject een zeer interessante uitdaging om te bouwen. Deze high-tech turn-key kas is een zeer kwalitatief hoogstaand product.

Prins Group is er trots op om deel te zijn van de ontwikkeling van dit kasproject. Vanwege de complexiteit is er zeer veel knowhow van verschillende bedrijven, de klant en medewerkers samengevoegd. Deze nauwe samenwerkingen maken dit project extra speciaal.