Optimaliseren voor maximaal rendement

Research & Development

Innovatie is een belangrijke pijler voor Prins Group. We investeren continu in research en development. Onze engineers zijn dagelijks bezig met nieuwe ontwikkelingen en innovaties. De nieuwe innovaties worden direct in eigen huis getest. Dankzij de moderne bewerkingsmachines worden de producten onder de juiste condities gefabriceerd, zodat u verzekerd bent van kwalitatief hoogstaande producten.

Investeren met maximale zekerheid

Eenmaal aan tafel met Prins Group praat u met breed opgeleide en ervaren adviseurs die met u meedenken. Met kennis van zaken kunnen deze professionals samen met u een pasklare oplossing vinden voor al uw vragen. Voor iedere teelt (groenten, bloemen of planten) en onder welke klimatologische en lokale omstandigheden dan ook. Vanaf uw idee tot aan de realisatie en de complete inrichting van de kas, zijn wij in staat u niet alleen van het gevraagde advies te voorzien, maar ook om uw idee te vertalen naar een rendabel geheel.

Het is de specialiteit van onze professionele werkvoorbereiders om turnkey te engineeren. De combinatie van de teeltvariabelen en klimatologische omstandigheden vormt een complex geheel. Prins Group beschikt daarom over programma’s als Casta Kassenbouw en MathCad voor de constructie en diverse programma’s voor al de gewenste installaties. Met ruim 75 jaar ervaring en een ISO gecertificeerde organisatie is Prins Group in staat u een optimale integratie van kas en installaties te garanderen. Hiermee bent u verzekerd van een maximaal rendement van uw investering!