Realisatie

Elke kas van begin tot eind probleemloos gebouwd

De bouw van turnkey tuinbouwprojecten is werk voor specialisten met kennis en ervaring. Met eigen allround kassenbouwers die als geen ander weten hoe ze met machines, materialen en installaties moeten omgaan, realiseert Prins Group tuinbouwprojecten over de gehele wereld. Met meer dan 75 jaar ervaring hebben we bijgedragen aan de evolutie van de kas. Daarmee heeft Prins Group de kennis in huis om ook niet alledaagse projecten te realiseren. De gehele realisatie van uw project blijft in één hand. Uw project realiseren we vanaf de fundering, met de complete bouw van de kas inclusief bedrijfsruimtes en de integratie van alle bijbehorende installaties. Die zekerheid is voor u als opdrachtgever onbetaalbaar!

De ervaren kassenbouwers van Prins Group zijn uitgerust met een kwalitatief en modern machinepark. Uw project is hiermee verzekerd van een vlotte realisatie van een hoogstaande kwaliteit.

Maximale zekerheid over kwaliteit en veiligheid

Prins Group biedt u graag maximale zekerheid met betrekking tot kwaliteit en veiligheid. Daarom zijn we ISO 9001 en VCA* gecertificeerd en in het bezit van een CE-certificaat voor staal en aluminium constructies. Daarmee waarborgen we de klanttevredenheid en een gestructureerde, kwalitatieve en veilige werkomgeving.

Een continue verbetercultuur zorgt ervoor dat Prins Group blijft voldoen aan de gestelde eisen en verwachtingen, zowel van de klanten als van de organisatie zelf. Jaarlijks wordt Prins Group door een gecertificeerde instantie getoetst of er wordt voldaan aan de eisen van de gestelde wet- en regelgeving. Het VCA*, ISO 9001 en CE-certificaat bevestigen waar Prins Group voor staat: professionaliteit, kwaliteit en veiligheid.