Project Quebec 2 - Canada

In Canada is een mooi turn-key project opgeleverd. Voor een klant in Quebec heeft Prins Group in samenwerking met haar partner Prins Greenhouses het project van ± 81.000 m² gerealiseerd. Het project bestaat uit 3,8 hectare biologische komkommerteelt en voor 3,8 hectare uit biologische paprikateelt.

De klant, heeft drie business takken: leverancier van jonge opkweekplanten voor vollegrondstuinbouw, slateelt, biologische komkommer-, en biologische paprikateelt.

Prins Group en partner Prins Greenhouses, verzorgen de engineering, productie en realisatie van het gehele project. Het project is voorzien van speciaal diffuus glas, welke is voorzien van 2 zijdige AR behandeling. In de kas zijn insectenschermen gemonteerd en is het dek voorzien van 2-ruits luchtramen. Het kasproject bevat ook een bedrijfsruimte, een deel hiervan is ingericht als koelruimte. Deze koelruimte is uitgerust met een tweede plafond van sandwich panelen om energie te besparen. De gehele bedrijfsruimte is voorzien van poedercoating. Tevens zijn het dek en de gevels van de bedrijfsruimte voorzien van sandwichpanelen.

Prins Group is blij met de mooie samenwerking die zij heeft met partner Prins Greenhouses en hoopt nog regelmatig gezamenlijk projecten te realiseren.