Project Yuhua - China

In China heeft Prins Group een turnkey project gebouwd in samenwerking met Stolze, de Horticultural Business School en onze Chinese partner.

Het project bestaat uit een Venlo kas met een oppervlakte van bijna 2,5 hectare inclusief een bedrijfsruimte en een aparte opkweek ruimte waar jonge planten worden opgekweekt. Prins Group verzorgt de engineering, de productie en de realisatie van het complete project. Het dek van de kas wordt voorzien van diffuus glas en de gevels met dubbel diffuus glas.
Het project wordt opgeleverd compleet met insectengaas en een scherminstallatie. Stolze verzorgt de verwarmings-, water technische en elektrotechnische installaties. Het project wordt opgeleverd inclusief de gehele inrichting van de kas.

Uniek aan dit project is het opleiden van het management en de teeltbegeleiding in samenwerking met de Horticultural Business School. Op deze wijze helpen we de opdrachtgever om een hoger rendement te halen uit de productie en zorgen we voor een hoge kwaliteit en logistiek binnen het bedrijf.

Turnkey project
Oppervlakte 23.800 m² inclusief bedrijfsruimte
Venlo kas met aluminium goot
Tralie 9,60 m.
Kolomhoogte 6,00 m.
Kapmaat 4,80 m.
Vakmaat 4,50 m.
Dek voorzien van 1125 mm. breed speciaal diffuus glas
Deels voorzien van 40 mm. sandwichpanelen
Doorlopende nokluchting 2-zijdig 1000 mm. voorzien van insectengaas
Gevels voorzien van diffuus dubbel glas
Deels voorzien van 40mm sandwichpanelen
Dekscherm installatie enkel
Verwarmingsinstallatie
Water technische installatie
Elektrotechnische installatie