Nederland

Honselersdijk - Nederland

Nieuw

Project Honselersdijk

In Honselersdijk bouwt Prins Group een nieuw kasproject van ca. 47.000 m². Ongeveer 5.000 m² van de constructie zal dienen als verwerkingsruimte, dat volledig in het sandwich wordt bekleed.
De overige 4,2 hectare zal gebruikt worden als teeltruimte. Buiten de kas worden door Prins Group ook de drie horizontale scherminstallaties, de twinrolgevels en de rolgevels geïnstalleerd.

Dit project is een uitbreiding op het in 2018 gebouwde project. Wij zijn blij en trots dat we dit project weer samen met Huub van Leeuwen mogen realiseren!

Bekijk project

Maasland - Nederland

Maasland

In Maasland bouwt Prins Group een nieuw kasproject inclusief schuurkas met interieur. Het project heeft een oppervlakte van 13.045 m². Het dek wordt voorzien van diffuus glas en de gevels van sandwich panelen. Ook word er door Prins drie scherminstallaties en een dekscherminstallatie met twinrolgevels geleverd en gemonteerd.

Bekijk project

Noordwijkerhout - Nederland

Project Noordwijkerhout

In Noordwijkerhout bouwt Prins Group een nieuw kasproject. Het project heeft een oppervlakte van 8.064m². Het dek wordt voorzien van doorlopende luchtramen en wordt voorzien van diffuus glas. Ook word door Prins de scherminstallatie geleverd en gemonteerd.

Bekijk project

Honselersdijk - Nederland

Nieuw

Project Honselersdijk

In Honselersdijk bouwt Prins Group een nieuw kasproject. Het project wordt aangebouwd aan de bestaande kas en heeft een oppervlakte van ± 5.798 m². Het dek wordt voorzien van blank glas en in de gevels komen opaal witte polycarbonaat platen.

Website klant: http://www.teunvalstar.nl/
Twitter klant: https://twitter.com/Shadowplant
Facebook klant: https://www.facebook.com/shadowplant/

Bekijk project

Wieringerwerf - Nederland

Project Wieringerwerf

In Wieringerwerf bouwt Prins Group een kasproject van ca. 3.600 m² welke aan de kop- en zijgevel wordt aangebouwd aan een bestaande kas. Het dek wordt voorzien van diffuus glas. De kas wordt ook voorzien van een dubbele scherminstallatie welke door Prins Group wordt geïnstalleerd.

Bekijk project

Ridderkerk - Nederland

Nieuw

Project Ridderkerk

In Ridderkerk bouwt Prins Group een kasproject van 2.015 m². Dit project wordt aan de goot van een al bestaande kas gebouwd. Het dek wordt voorzien van low iron diffuus glas en de luchtramen worden voorzien van insectengaas.

Bekijk project

Schagerbrug - Nederland

Nieuw

Project Schagerbrug

In Schagerbrug bouwt Prins Group een kasproject. Het project is 1.184 m² en betreft een aanbouw aan de bedrijfsruimte. Het dek wordt voor een gedeelte voorzien van blank glas en van sandwich panelen. De kas wordt ook voorzien van een scherminstallatie die door Prins Group wordt geinstalleerd.

Bekijk project

Vlodrop - Nederland

Nieuw

Project Vlodrop

In Vlodorp bouwt Prins Group, voor een tuincentrum, een kasproject van +/- 1530 m². Het dek wordt gedeeltelijk voorzien van blank glas en van sandwich dek. In afdeling 1 komt om en om luchting. In afdeling 2 komt er doorlopend lucht.
De gevels worden voorzien van sandwich beplating.

Bekijk project

Kudelstaart - Nederland

Nieuw

Project Kudelstaart

Bij een klant in Kudelstaart heeft Prins Group voor de 5e keer een kasproject gebouwd! Dit project heeft een oppervlakte van 4700 m².
Deze kas is een aanbouw welke aan 3 zijdes van een bestaande kas is aangebouwd. De bestaande kas stamt uit 2016 en is ook door Prins Group gebouwd. Het dek van de kas is voorzien van diffuus glas en doorlopend lucht.
In de gevels is polycarbonaat en dubbelscherm geïnstalleerd. Als Prins Group zijn wij er super trots op om wederom voor deze klant een kasproject te hebben gerealiseerd.

Bekijk project

Honselersdijk - Nederland

Nieuw

Project Honselersdijk

Opnieuw een mooie ‘thuis wedstrijd’ voor Prins Group! De klant in Honselersdijk, is gespecialiseerd in het kweken van bloeiende seizoen planten. Het kasproject dat wij hebben gebouwd is 26.090 m².

Bekijk project

Noordwijkerhout - Nederland

Nieuw

Project Noordwijkerhout

De klant in Noordwijkerhout is gespecialiseerd in het kweken van perkplanten. Het kasproject dat wij voor deze klant bouwen is 8640 m². Een deel van het project bestaat uit een windbreekgaaskas van 1920 m² en het andere deel uit een productiekas voorzien van diffuusglas met 1- zijdig aan de nok gemonteerde doorlopende luchtramen.

Bekijk project

Heemskerk - Nederland

Nieuw

Project Heemskerk

Bij een klant in Heemskerk hebben wij voor de tweede keer een project gerealiseerd van 4.600 m². Het tuincentrum project is naar de wensen van de klant ontwikkeld en wordt ingezet voor de opkweek van producten als ; zomerbloeiers en perkgoed.
Naast de kas heeft Prins Group ook een overkapping gebouwd, welke wordt gebruikt voor opslag van machines e.d.

Bekijk project

Berkel en Rodenrijs - Nederland

Nieuw

Project Berkel en Rodenrijs

Bij onze klant in Berkel en Rodenrijs hebben wij een kasproject van 3.870m² gerealiseerd. Dit kasproject is voorzien van een drielagen teeltsysteem. De teeltoppervlakte in deze kas is daarmee 11.160 m².
Om een zo goed mogelijke isolatie te krijgen zijn de wanden voorzien van sandwichpanelen en onder het diffuse dekglas is een scherminstallatie aangebracht.

Bekijk project

Ens - Nederland

Nieuw

Project Ens

Onze klant in Ens is één van de grootste producenten van éénjarige pot- en perkplanten. Voor hen hebben wij een kasproject van 36.000 m² gerealiseerd. Het project is voorzien van speciaal diffuus glas met 1- zijdig aan de nok gemonteerde doorlopende luchtramen.

Bekijk project

Hillegom - Nederland

Nieuw

Project Hillegom

Bij onze klant in Hillegom hebben wij voor de tweede keer een kas- met schermproject gerealiseerd. Het kasproject is geschikt gemaakt voor bloementeelt. De kas is op het dek en in de wanden voorzien van Low-Iron diffuse glas en een dek- en gevelscherminstallatie.

Bekijk project

Bleiswijk - Nederland

Nieuw

Schermproject Bleiswijk

Bij onze trouwe klant in Bleiswijk, hebben wij het scherm van circa 16.000 m² gerenoveerd. In het verleden hebben wij het project mogen realiseren waarin mini Cymbidiums worden geteeld. Na de renovatie van het scherm kan het bedrijf er weer jaren tegenaan. Dit project is door Vepritec B.V. uitgevoerd.

Bekijk project

De Lier - Nederland

Project De Lier

Bij een potplantenkwekerij in De Lier, Nederland, verzorgen wij de renovatie van het scherm van 3.500 m².
Dit project wordt uitgevoerd door Vepritec B.V.

Bekijk project

Kudelstaart - Nederland

Nieuw

Project Kudelstaart

Prins Group heeft bij een klant in Kudelstaart een ‘maatkas’ aan twee bestaande kassen gebouwd. Deze kas is 1.148 m² groot en is voorzien van een betonvloer en een dubbele horizontale scherminstallatie. Ook in de bestaande kassen zijn de scherminstallaties vernieuwd naar een dubbele horizontale scherminstallatie. Prins Group bouwt al voor de vierde keer een project voor deze trouwe klant en is zeer trots om weer het vertrouwen van hen te hebben gekregen om dit project te realiseren.

Bekijk project

Hazerswoude-Dorp - Nederland

Project Hazerswoude-Dorp

In Hazerswoude-Dorp heeft Prins Group een complete boomkwekerij kassencomplex van 1.638 m² gebouwd. Het project bestaat uit een bedrijfsruimte en een kweekafdeling. De bedrijfsruimte is voorzien van een onderheide “verwarmde” betonvloer en de wanden en het dak worden voorzien van sandwichpanelen. De kweekafdeling is geheel voorzien van Low-Iron diffuse glas en de ruimte is voorzien van een dek- en gevelscherminstallatie.

Bekijk project

Honselersdijk - Nederland

Project Honselersdijk

Ditmaal weer een thuiswedstrijd voor Prins Group. In Honselersdijk hebben wij een mooi kas- en schermproject van circa 14.000 m² uitgevoerd. Deze kas is geschikt gemaakt voor het kweken van Cyclamen en een breed assortiment andere seizoensproducten. Het dek en de gevels zijn voorzien van diffuus glas. Ook is er een energiescherm met rolgevelschermen aangebracht.

Bekijk project

Lutjebroek - Nederland

Project Lutjebroek

Bij deze klant mogen wij voor de derde maal een project realiseren. Dit project van 6300 m² wordt gebouwd voor het kweken van bloembollen. Het project wordt tevens voorzien van een scherminstallatie. Het kasproject wordt gedeeltelijk voorzien van 16 mm SDP platen en gedeeltelijk van diffuus glas.

Bekijk project

Naaldwijk - Nederland

Project Naaldwijk

Deze keer een thuis wedstrijd bij een vaste klant in Naaldwijk. Hier hebben wij een groot renovatieproject van 78.000 m² uitgevoerd. Het project betrof het ombouwen van een scherminstallatie naar een verduisteringsinstallatie met bijbehorende gevelschermen.

Bekijk project

Wervershoof - Nederland

Project Wervershoof

Prins Group is verheugd om weer bij deze klant te mogen bouwen. Voor de derde keer mogen wij hier een project realiseren. Dit project betreft een Venlo productiekas met scherminstallatie van 4400 m². Prins Group is erg trots op haar relatie met deze klant.

Bekijk project

Heemskerk - Nederland

Project Heemskerk

Bij deze relatie realiseert de Prins Group 6000m² productiekas, met daaraan gebouwd 700m² buitenhal. De productiekas is voorzien van speciaal diffuus gehard glas en ook wordt de schermingsinstallatie van het project verzorgd. Het speciale aan deze buitenhal is dat hier producten in gekweekt worden die beter in de buitenlucht groeien.

Bekijk project

Amstelveen - Nederland

Project Amstelveen

Onze klant in Amstelveen is een kwalitatief hoogstaande Lelykweker, waar we een kasuitbreiding van 10.000 m², op een eerder door Prins Group gebouwd project, hebben gebouwd. Het speciale aan deze uitbreiding is dat de kas is voorzien van buiten dekrol schermen en dubbel schermen aan de binnenkant. Het dek en de gevels zijn uitgerust met diffuus glas. Tevens is het project voorzien van eenzijdig doorlopend nokluchting en luchtbehandeling. De kas wordt uitgevoerd met de modernste, boven genoemde, installaties, aangezien de combinatie hiervan de beste manier is om een hoogwaardig product van top kwaliteit te kweken. Dit is gebleken na twee jaar telen in fase 1 van dit project, daarom wordt de uitbreiding op exact dezelfde wijze uitgevoerd. Prins Group is trots om weer voor deze relatie te mogen bouwen.

Bekijk project

Hensbroek - Nederland

Productiekas
Oppervlakte 1.440 m²
Venlokas met aluminium goot
Tralie 16,00 m.
Kolomhoogte 5,65 m.
Kapmaat 4,00 m.
Vakmaat 5,00 m.
Dek voorzien van 1250 breed glas en gedeeltelijk 60 mm sandwich panelen
2-ruits 1200 mm diepe luchtramen
Gevels voorzien van 60 mm sandwich panelen
Dekscherminstallatie enkel met rolgevelschermen

Bekijk project

Berlikum - Nederland

Renovatie scherminstallatie
Oppervlakte: 37.000 m².

Bekijk project

Boskoop - Nederland

Levering en montage nieuwe dekscherminstallatie
Oppervlakte 1.400 m²

Bekijk project

Maasland - Nederland

Renovatie dekscherminstallatie
Oppervlakte 7.128 m²

Bekijk project

Warmenhuizen - Nederland

Productiekas
Oppervlakte 3.505 m²
Venlo kas met aluminium goot
Tralie 8,00 m. + 12,80 m. + 21,34 m.
Kolomhoogte 5,94 m.
Kapmaat 4,00 m. + 4,27 m.
Vakmaat 5,00 m.
Dek voorzien van 1250 mm. breed glas en gedeeltelijk van 40 mm. sandwichpanelen
2-ruits 1000 mm diepe luchtramen
Gevels voorzien van 60 mm. sandwichpanelen
Dekscherm installatie enkel met twinrol gevelschermen.

Bekijk project

Honselersdijk - Nederland

Renovatie van scherminstallatie
Oppervlakte 3316m²

Bekijk project

Delfgauw - Nederland

Productie kas
Oppervlakte 15.858 m²
Venlo kas met aluminium goot
Tralie 8,00 m. & 12,00 m. & 20,00 m.
Kolomhoogte 5,00 m.
Kapmaat 4,00 m.
Vakmaat 4,50 m.
Dek voorzien van 1500 mm. breed glas en gedeeltelijk van 40 mm. sandwichpanelen
Doorlopende nokluchting 1-zijdig 1000 mm. diep voorzien van insectengaas
Gevels voorzien van enkel glas, 16 mm SDP platen en gedeeltelijk 40 mm. sandwichpanelen
Dekscherm installatie enkel met rolgevelscherm

Bekijk project

Kudelstaart - Nederland

Productie kas
Oppervlakte 5.129 m²
Venlo kas met aluminium goot
Tralie 9,60 & 8,28 & 11,48 m.
Kolomhoogte 4,50 m.
Kapmaat 3,20 & 1,88 m.
Vakmaat 4,00 m.
Dek voorzien van 1000 mm. breed glas en gedeeltelijk 40 mm. sandwichpanelen
Doorlopende nokluchting 1-zijdig 1000 mm. diep
Gevels voorzien van 16 mm. SDP platen en gedeeltelijk 40 mm. sandwichpanelen
Dekscherm installatie dubbel

Bekijk project

Boskoop - Nederland

Productie kas
Oppervlakte 1.465 m²
Venlo kas met aluminium goot
Tralie 12,00 m.
Kolomhoogte 4,90 m.
Kapmaat 4,00 m.
Vakmaat 5,00 m.
Dek voorzien van 1250 mm. breed diffuus glas
Doorlopende nokluchting 1-zijdig 1200 mm. diep
Gevels voorzien van enkel diffuus glas

Bekijk project

Wervershoof - Nederland

Productie kas
Oppervlakte 6.900 m²
Venlo kas met aluminium goot
Tralie 8,00 m.
Kolomhoogte 4,50 m.
Kapmaat 4,00 m.
Vakmaat 4,50 m.
Dek voorzien van 1500 mm. breed glas
2-ruits 1200 mm. diepe luchtramen
Gevels voorzien van enkel glas en 40 mm. sandwichpanelen
Dekscherm installatie enkel met twingevel schermen

Bekijk project

Avenhorn - Nederland

Productie kas
Oppervlakte 4.800 m²
Venlo kas met aluminium goot
Tralie 8,54 m. / 12,80 m. / 17,07 m.
Kolomhoogte 7,40 m.
Kapmaat 4,27 m.
Vakmaat 4,00 m.
Dek voorzien van 1000 mm. breed speciaal diffuus glas
2-ruits 1000 mm. diepe luchtramen
Gevels voorzien van enkel glas, 40 mm. sandwichpanelen en 16 mm SDP platen
Dekscherm installatie enkel

Bekijk project

't Veld - Nederland

Productie kas
Oppervlakte 512 m²
Venlo kas met aluminium goot
Tralie 21,33 m.
Kolomhoogte 5,20 m.
Kapmaat 4,27 m.
Vakmaat 4,00 m.
Dek voorzien van 1000 mm. breed speciaal diffuus glas
2-ruits 1400 mm. diepe luchtramen
Gevels voorzien van 40 mm. sandwichpanelen
Dekscherm installatie enkel

Bekijk project

Delfgauw - Nederland

Productie kas / Orchideeën
Oppervlakte 10.000 m²
Venlo kas met aluminium goot
Tralie 8,54 m. en 12,80 m.
Kolomhoogte 6,00 m.
Kapmaat 4,27 m.
Vakmaat 4,50 m.
Dek voorzien van 1125 mm. breed glas
3-ruits 1200 mm. diepe luchtramen
Gevels voorzien van enkel glas

Bekijk project

Oosterik - Nederland

Tuincentrum 3de uitbreiding
Oppervlakte 4.500 m²
Cabrio kas met aluminium goot
Tralie 9,60 m. (kasconstructie volledig gepoedercoat in kleur)
Kolomhoogte 4,50 m.
Kapmaat 3,20 m.
Vakmaat 4,00 m.
Dek voorzien van 1000 mm. breed glas
Cabrio dek volledig te openen
Gevels voorzien van enkel glas en 60 mm. sandwichpanelen

Bekijk project

Hem - Nederland

Productie kas
Oppervlakte 5.292 m²
Venlo kas met aluminium goot
Tralie 8,00 m.
Kolomhoogte 4,50 m.
Kapmaat 4,00 m.
Vakmaat 4,50 m.
Dek voorzien van 1125 mm. breed speciaal diffuus glas
2-ruits 1200 mm. diepe luchtramen
Gevels voorzien van enkel glas en 40 mm. sandwichpanelen

Bekijk project

Dronten - Nederland

Zaden bedrijf
Oppervlakte 738 m²
Venlo kas met aluminium goot
Tralie 12,80 m.
Kolomhoogte 5,00 m.
Kapmaat 3,20 m.
Vakmaat 4,80 m.
Dek voorzien van diffuus speciaal hoog lichtdoorlatend 1200 mm. breed glas
3-ruits 1000 mm. diepe luchtramen voorzien van insecten gaas
Gevels voorzien van enkel glas

Bekijk project

Boskoop - Nederland

Productie kas
Oppervlakte 1.400 m²
Venlo kas met aluminium goot
Tralie 12,00 m.
Kolomhoogte 5,00 m.
Kapmaat 4,00 m.
Vakmaat 5,00 m.
Dek voorzien van 714 mm. breed speciaal diffuus thermopane 16 mm. glas
4-ruits 1000 mm. diepe luchtramen
Gevels voorzien van 40 mm. sandwichpanelen

Bekijk project

Andijk - Nederland

Productie kas / Tulpen
Oppervlakte 6.720 m²
Venlo kas met aluminium goot
Tralie 12,80 m.
Kolomhoogte 6,00 m.
Kapmaat 4,27 m.
Vakmaat 5,00 m.
Dek voorzien van diffuus speciaal hoog lichtdoorlatend 1250 mm. breed glas
Gevels voorzien van 40 mm. sandwichpanelen
3-ruits 1400 mm. diepe luchtramen
Dekscherm installatie enkel met twingevelschermen
Gedeeltelijk voorzien van 2de teeltlaag liggers

Bewortelingskas
Oppervlakte: 800 m²
Tralie 6,40 m.
Kolomhoogte 6,70 m.
Kapmaat 3,20 m.
Vakmaat 5,00 m.
Dek voorzien van 60 mm. sandwichpanelen
Gevels voorzien van 80 mm. sandwichpanelen
Kas voorzien van 11 teeltlaag liggers

Bekijk project

Boskoop - Nederland

Productie kas
Oppervlakte 5.930 m²
Venlo kas met aluminium goot
Tralie 8,00 m. en 12.00 m.
Kolomhoogte 4,90 m.
Kapmaat 4,00 m.
Vakmaat 5,00 m.
Dek voorzien van 1250 mm. breed glas
3-ruits 1400 mm. diepe luchtramen voorzien van insecten gaas
Gevels voorzien van SDP platen

Bekijk project

Amstelveen - Nederland

Productie kas / Lelie
Oppervlakte 10.450 m²
Venlo kas met aluminium goot
Tralie 8,00 m.
Kolomhoogte 6,00 m.
Kapmaat 4,00 m.
Vakmaat 5,00 m.
Dek voorzien van diffuus speciaal hoog lichtdoorlatend 1250 mm. breed glas
1-zijdig doorlopende 1400 mm. diepe luchtramen
Gevels voorzien van enkel glas
Dekscherm installatie enkel met rolgevels en dekrolschermen

Bekijk project

Wieringerwerf - Nederland

Productie kas
Oppervlakte 2.080 m²
Venlo kas met aluminium goot
Tralie 8,00 m.
Kolomhoogte 5,50 m.
Kapmaat 4,00 m.
Vakmaat 5,00 m.
Dek voorzien van speciaal diffuus 1250 mm. breed glas
3-ruits 1200 mm. diepe luchtramen
Gevels voorzien van enkel glas en deels voorzien van 40 mm. sandwichpanelen
Dekscherm installatie enkel

Bekijk project

Hoogkarspel - Nederland

Productie kas
Oppervlakte 2.790 m²
Breedkap kas met aluminium goot
Kolomhoogte 4,00 m.
Kapmaat 12,80 m.
Vakmaat 4,00 m.
Dek voorzien van 1000 mm. breed glas
Doorlopende nokluchting 2-zijdig 1700 mm. diep
Gevels voorzien van sandwichpanelen

Bekijk project

Hoogkarspel - Nederland

Productie kas
Oppervlakte 2.048 m²
Breedkap kas met aluminium goot
Kolomhoogte 4,00 m.
Kapmaat 12,80 m.
Vakmaat 4,00 m.
Dek voorzien van speciaal diffuus 1000 mm. breed glas
Doorlopende nokluchting 2-zijdig 1700 mm. diep
Gevels voorzien van sandwichpanelen

Bekijk project

Middenmeer - Nederland

Productie kas / Tomaten
Oppervlakte 75.500 m²
Venlo kas met aluminium goot
Tralie 8,00 m.
Kolomhoogte 6,85 m.
Kapmaat 4,00 m.
Vakmaat 5,00 m.
Dek voorzien van speciaal diffuus hoog lichtdoorlatend 1667 mm. breed glas
1-ruits 1400 mm. diepe luchtramen
Gevels voorzien van enkel glas
Dekscherm installatie enkel met rolgevels

Bekijk project

Hazerswoude - Nederland

Boomkwekerij
Oppervlakte 1.800 m²
Venlo kas met aluminium goot
Tralie 8,00 m. en 12,00 m.
Kolomhoogte 5,00 m.
Kapmaat 4,00 m.
Vakmaat 5,00 m.
Dek voorzien van 1250 mm. breed glas en deels voorzien van 40 mm. sandwichpanelen
3-ruits 1200 mm. diepe luchtramen
Gevels voorzien van enkel glas en deels van 40 mm. sandwichpanelen

Bekijk project

Hillegom - Nederland

Productie kas
Oppervlakte 10.973 m²
Venlo kas met aluminium goot
Tralie 9,60 m.
Kolomhoogte 5,50 m.
Kapmaat 4,80 m.
Vakmaat 4,50 m.
Dek voorzien van 1125 mm. breed glas en deels voorzien van 40 mm. sandwichpanelen
3-ruits 1200 mm. diepe luchtramen
Gevels voorzien van enkel glas
Dekscherm installatie enkel met rolgevels

Scherm hal
Oppervlakte 5.194 m²
Schermhal met aluminium goot
Tralie 9,60 m.
Kolomhoogte 4,50 m. en 5,50 m.
Kapmaat 4,80 m.
Vakmaat 4,50 m.
Dekscherm installatie enkel met vast gevelgaas

Bekijk project

Hazerswoude - Nederland

Boomkwekerij
Oppervlakte 2.669 m²
Venlo kas met aluminium goot
Tralie 8,00 m. en 16,00 m.
Kolomhoogte 5,00 m.
Kapmaat 4,00 m.
Vakmaat 5,00 m.
Dek voorzien van speciaal diffuus hoog lichtdoorlatend 1250 mm. breed glas
3-ruits 1200 mm. diepe luchtramen
Gevels voorzien van enkel glas

Bekijk project

Boskoop - Nederland

Boomkwekerij
Oppervlakte 11.288 m²
Venlo kas met aluminium goot
Tralie 12,80 m.
Kolomhoogte 5,00 m.
Kapmaat 4,26 m.
Vakmaat 5,00 m.
Dek voorzien van speciaal diffuus hoog lichtdoorlatend 1250 mm. breed glas
3-ruits 1200 mm. diepe luchtramen voorzien van insectengaas
Gevels voorzien van speciaal diffuus hoog lichtdoorlatend enkel glas
Dekscherm installatie enkel met rolgevels

Bekijk project

Woubrugge - Nederland

Plantenkwekerij
Oppervlakte 5.680 m²
Breedkap kas met aluminium goot
Kolomhoogte 4,50 m.
Kapmaat 12,80 m.
Vakmaat 4,26 m.
Dek voorzien van speciaal diffuus 1066 mm. breed glas
Doorlopende nokluchting 2-zijdig 1700 mm. diep
Gevels voorzien van 16 mm. SDP platen

Bekijk project

Anna-Paulowna - Nederland

Bloembollen kwekerij
Oppervlakte 1.212 m²
Venlokas met aluminium goot
Tralie 17,06 m.
Kolomhoogte 6,20 m.
Kapmaat 4,26 m.
Vakmaat 4,00 m.
Dek voorzien van 1000 mm. breed gehard glas
Doorlopende nokluchting 2-zijdig 1000 mm. diep
Gevels met 40 mm. sandwichpanelen
Dekscherm installatie enkel

Bekijk project

Rijnsburg - Nederland

Productie kas
Oppervlakte 19.857 m²
Venlo kas met aluminium goot
Tralie 8,00 m. & 12,00 m.
Kolomhoogte 6,00 m.
Kapmaat 4,00 m.
Vakmaat 5,00 m.
Dek voorzien van 1250 mm. breed glas
2-ruits 1200 mm diepe luchtramen
Gevels voorzien van enkel glas

Bekijk project

Obdam - Nederland

Bloembollen kwekerij
Oppervlakte 10.538 m²
Venlo kas met aluminium goot
Tralie 12,80 m.
Kolomhoogte 5,90 m.
Kapmaat 4,26 m.
Vakmaat 4,60 m.
Dek voorzien van 1150 mm. breed glas
2-ruits 1200 mm. diepe luchtramen
Cabrio dek volledig te openen
Gevels voorzien van sandwichpanelen
Dekscherm installatie enkel

Bekijk project

Den Helder - Nederland

Productie kas
Oppervlakte 1.822 m²
Venlo kas met aluminium goot
Tralie 24,00 m.
Kolomhoogte 6,50 m.
Kapmaat 4,00 m.
Vakmaat 5,00 m.
Dek voorzien van 1250 mm. breed glas
2-ruits 1200 mm. diepe luchtramen
Gevels voorzien van 40 mm. sandwichpanelen
Dekscherm installatie enkel

Bekijk project

Middenmeer - Nederland

Productie kas / Tomaten
Oppervlakte 79.425 m²
Venlo kas met aluminium goot
Tralie 8,00 m.
Kolomhoogte 6,85 m.
Kapmaat 4,00 m.
Vakmaat 5,00 m.
Dek voorzien van 1667 mm. breed glas
1-ruits 1400 mm. diepe luchtramen
Gevels voorzien van enkel glas
Dekscherm installatie enkel met rolgevels

Bekijk project

Winterswijk - Nederland

Productie kas
Oppervlakte 5.148 m²
Cabrio kas met aluminium goot
Tralie 9,60 m.
Kolomhoogte 4,00 m.
Kapmaat 3,20 m.
Vakmaat 4,50 m.
Dek voorzien van 1125 mm. breed glas
Cabrio dek volledig te openen
Gevels voorzien van enkel glas

Bekijk project

Bleiswijk - Nederland

Productie kas
Oppervlakte 17.575 m²
Breedkap kas met aluminium goot
Kolomhoogte 8,20 m.
Kapmaat 12,40 m.
Vakmaat 4,50 m.
Dek voorzien van 1500 mm. breed glas en luchtramen voorzien van speciaal diffuus glas
Doorlopende nokluchting 1-zijdig 1700 mm. diep
Gevels voorzien van enkel glas en deels 40 mm. sandwich platen

Bekijk project

Kudelstaart - Nederland

Productie kas
Oppervlakte 5.000 m²
Cabrio kas met aluminium goot
Tralie 9,60 m.
Kolomhoogte 4,50 m.
Kapmaat 4,80 m.
Vakmaat 4,00 m.
Dek voorzien van folie
Cabrio dek volledig te openen
Gevels voorzien van enkel glas

Bekijk project

Vierpolders - Nederland

Productie kas
Oppervlakte 30.400 m²
Venlo kas met aluminium goot
Tralie 8,00 m.
Kolomhoogte 5,00 m.
Kapmaat 4,00 m.
Vakmaat 5,00 m.
Dek voorzien van 1250 mm. breed glas
2-ruits 1200 mm. diepe luchtramen
Gevels voorzien van enkel glas
Dekscherm installatie dubbel met rolgevels

Bekijk project

Boskoop - Nederland

Productie kas
Oppervlakte 1.300 m²
Venlo kas met aluminium goot
Tralie 9,60 m. en 12,80 m.
Kolomhoogte 5,00 m.
Kapmaat 3,20 m.
Vakmaat 4,00 m.
Dek voorzien van 1000 mm. breed en 16 mm. SDP platen
3-ruits 1000 mm. diepe luchtramen
Gevels voorzien van enkel glas, 16 mm. SDP platen en 40 mm. sandwich panelen

Bekijk project

Maasdam - Nederland

Productie kas
Oppervlakte 5.500 m²
Cabrio kas met aluminium goot
Tralie 8,00 m.
Kolomhoogte 4,00 m.
Kapmaat 4,00 m.
Vakmaat 4,50 m.
Dek voorzien van 1125 mm. breed glas
Cabrio dek volledig te openen
Gevels voorzien van enkel glas
Dekscherm installatie enkel met rolgevels

Bekijk project

Moerkapelle - Nederland

Productie kas
Oppervlakte 25.250 m²
Venlo kas met aluminium goot
Tralie 9,60 m.
Kolomhoogte 6,20 m.
Kapmaat 4,80 m.
Vakmaat 4,50 m.
Dek voorzien van 1500 mm. breed glas en deels voorzien van 40 mm. sandwichpanelen
2-ruits 1200 mm. diepe luchtramen
Gevels voorzien van enkel glas en deels voorzien van 40 mm. sandwichpanelen

Bekijk project

Hazerswoude - Nederland

Productie kas
Oppervlakte 2.048 m²
Cabrio kas met aluminium goot
Tralie 12,80 m.
Kolomhoogte 5,00 m.
Kapmaat 3,20 m.
Vakmaat 4,50 m.
Dek voorzien van 1125 mm. breed glas
Cabrio dek volledig te openen
Gevels voorzien van enkel glas

Bekijk project

Boskoop - Nederland

Productie kas
Oppervlakte 2.615 m²
Cabrio kas met aluminium goot
Tralie 9,60 m.
Kolomhoogte 5,00 m.
Kapmaat 3,20 m.
Vakmaat 4,50 m.
Dek voorzien van 1125 mm. breed glas
Cabrio dek volledig te openen
Gevels voorzien van enkel glas

Bekijk project

Mijdrecht - Nederland

Productie kas
Oppervlakte 10.650 m²
Cabrio kas met aluminium goot
Tralie 8,00 m.
Kolomhoogte 5,00 m.
Kapmaat 4,00 m.
Vakmaat 4,50 m.
Dek voorzien van 1125 mm. breed glas en deels van 40 mm. sandwichpanelen
Cabrio dek volledig te openen
Gevels voorzien van enkel glas en deels van 40 mm. sandwichpanelen

Bekijk project

Pijnacker - Nederland

Productie kas
Oppervlakte 31.920 m²
Venlo kas met aluminium goot
Tralie 8,00 m.
Kolomhoogte 5,75 m.
Kapmaat 4,00 m.
Vakmaat 4,50 m.
Dek voorzien van 1500 mm. breed glas
1-ruits 1400 mm. diepe luchtramen
Gevels voorzien van enkel glas
Dekscherm installatie enkel

Bekijk project

Reeuwijk - Nederland

Productie kas
Oppervlakte 17.150 m²
Venlo kas met aluminium goot
Tralie 8,00 m., 12,00 m. en 16,00 m.
Kolomhoogte 5,00 m.
Kapmaat 4,00 m.
Vakmaat 5,00 m.
Dek voorzien van 1250 mm. breed glas
3-ruits 1200 mm. diepe luchtramen
Gevels voorzien van enkel glas
Dekscherm installatie enkel met rolgevels

Bekijk project

's Gravenzande - Nederland

Productie kas
Oppervlakte 12.988 m²
Venlo kas met aluminium goot
Tralie 8,00 m.
Kolomhoogte 5,00 m.
Kapmaat 4,00 m.
Vakmaat 4,50 m.
Dek voorzien van 1500 mm. breed glas
2-ruits 1200 mm. diepe luchtramen
Gevels voorzien van enkel glas
Dekscherm installatie enkel met rolgevels

Bekijk project

Middenmeer - Nederland

Scherm installatie
Oppervlakte 146.000 m²
Dekscherm installatie enkel met rolgevels

Bekijk project

Middenmeer - Nederland

Scherm installatie
Oppervlakte 302.200 m²
Dekscherm installatie enkel met rolgevels

Bekijk project

Middenmeer - Nederland

Productie kas
Oppervlakte 134.200 m²
Venlo kas met aluminium goot
Tralie 8,00 m.
Kolomhoogte 5,95 m.
Kapmaat 4,00 m.
Vakmaat 5,00 m.
Dek voorzien van 1250 mm. breed glas
2-ruits 1200 mm. diepe luchtramen
Gevels voorzien van enkel glas

Bekijk project

Avenhorn - Nederland

Productie kas
Oppervlakte 2.160 m²
Venlo kas met aluminium goot
Tralie 24,00 m.
Kolomhoogte 6,15 m.
Kapmaat 4,00 m.
Vakmaat 5,00 m.
Dek voorzien van 833 mm. brede 16 mm. SDP platen
3-ruits 1200 mm. diepe luchtramen
Gevels voorzien sandwich panelen

Bekijk project

Moerkapelle - Nederland

Productie kas
Oppervlakte 41.425 m²
Breedkap kas met aluminium goot
Kolomhoogte 6,45 m. en 8,00 m.
Kapmaat 8,54 m. en 12,80 m.
Vakmaat 4,27 m.
Dek voorzien van 1067 mm. breed glas en deels voorzien van 16 mm. acrylaat platen en deels van 40 mm. sandwichplaten
Doorlopende nokluchting 2-zijdig 1700 mm. diep
Gevels voorzien van enkel glas en deels voorzien van 40 mm. sandwichpanelen

Bekijk project

Vierpolders - Nederland

Productie kas
Oppervlakte 19.425 m²
Venlo kas met aluminium goot
Tralie 8,00 m.
Kolomhoogte 5,75 m.
Kapmaat 4,00 m.
Vakmaat 4,50 m.
Dek voorzien van 1125 mm. breed glas
2-ruits 1200 mm. diepe luchtramen
Gevels voorzien van enkel glas en deels voorzien van 40 mm. sandwichpanelen
Dekscherm installatie dubbel met rol- en twin gevelschermen

Bekijk project

Gameren - Nederland

Productie kas
Oppervlakte 12.000 m²
Venlo kas met aluminium goot
Tralie 8,00 m.
Kolomhoogte 5,00 m.
Kapmaat 4,00 m.
Vakmaat 4,50 m.
Dek voorzien van 1500 mm. breed glas
2-ruits 1200 mm. diepe luchtramen
Gevels voorzien van enkel glas
Dekscherm installatie enkel met rolgevels

Bekijk project

Delfgauw - Nederland

Productie kas
Oppervlakte 52.425 m²
Venlo kas met aluminium goot
Tralie 12,00 m.
Kolomhoogte 6,00 m.
Kapmaat 4,00 m.
Vakmaat 4,50 m.
Dek voorzien van 1500 mm. breed glas en deels voorzien van 40 mm. sandwichpanelen
Doorlopende nokluchting 1-zijdig 1060 mm. diep voorzien van insecten gaas
Gevels voorzien van enkel glas en deels van 40 mm. sandwichpanelen
Dekscherm installatie dubbel met rolgevels

Bekijk project

Heemskerk - Nederland

Productie kas / Tuincentrum
Oppervlakte 5.366 m²
Venlo kas met aluminium goot
Tralie 8,00 m. en 12,00 m.
Kolomhoogte 5,00 m.
Kapmaat 4,00 m.
Vakmaat 4,50 m.
Dek voorzien van 1125 mm. breed glas en deels voorzien van 40 mm. sandwichpanelen
3-ruits 1200 mm. diepe luchtramen
Gevels voorzien van enkel glas
Dekscherm installatie dubbel

Bekijk project

Middenmeer - Nederland

Scherm installatie
Oppervlakte 157.000 m²
Dekscherm installatie enkel met rolgevels

Bekijk project

Middenmeer - Nederland

Scherm installatie
Oppervlakte 73.000 m²
Dekscherm installatie enkel met rolgevels

Bekijk project

's Gravenzande - Nederland

Productie kas
Oppervlakte 7.320 m²
Venlo kas met aluminium goot
Tralie 8,00 m.
Kolomhoogte 5,00 m.
Kapmaat 4,00 m.
Vakmaat 5,00 m.
Dek voorzien van 1250 mm. breed glas
2-ruits 1200 mm. diepe luchtramen
Gevels voorzien van enkel glas

Bekijk project